F45 Training The bridge

High end training in hartje Den Haag die kwalitatief zo goed is dat ze het concurreren met personal trainers. 

F45 Training the Bridge heeft extreem gespecialiseerde trainers die jou echt kunnen helpen met het behalen van doelen. 

Door hun persoonlijke aanpak en het daadwerkelijk helpen met het behalen van de doelen van hun cliënten is F45 Training The Bridge “one of the best in town”.

We werken al samen sinds het de startup fase van F45 Training The Bridge. Ze liepen vooral tegen het probleem aan dat ze meer mensen “in the door” wilde krijgen. Wij hielpen ze met het krijgen van leads door een goede strategie en converterende social media content. Ook hielpen we ze met content om het huidige klantenbestand een community gevoel te geven.

Content

TRAINING THE THE HAGUE ROYALS - F45 TRAING THE BRIDGE

F45 Training The Bridge wilde zich meer gaan focussen op atleten, daarom hebben we deze video gemaakt met pro basketbal team "The Hague Royals".

3 YEAR ANNIVERSARY - F45 TRAINING THE BRIDGE

Om het 3 jaar jubileum van  F45 Training The Bridge te vieren was er een leuk evenement op het Scheveningse strand en wij hebben deze aftermovie gemaakt.

LOAN'S WORKOUT EXPERIENCE - F45 TRAINING THE BRIDGE

F45 Training The Bridge wilde de customer journey van een klant in beeld brengen om potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken, dit hebben wij voor hun verzorgd aan de hand van 2 video's.

BEACH WORKOUTS - F45 TRAINING THE BRIDGE

Door de coronacrisis konden ze binnen geen training meer geven, dus dan maar op het prachtige strand Scheveningen! In deze video volgen we 2 klanten die meedoen aan een beach workout en hun ervaring.

DAAN'S WORKOUT EXPERIENCE - F45 TRAINING THE BRIDGE

F45 Training The Bridge wilde de customer journey van een klant in beeld brengen om potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken, dit hebben wij voor hun verzorgd aan de hand van 2 video's.

CASE VIDEO F45 FLORA

F45 Training The Bridge wilde zich meer gaan focussen op atleten, daarom hebben we deze testimonial video gemaakt met pro hockeyspeelster Flora van het HDM Hockeyteam.

HOME WORKOUTS - F45 TRAINING THE BRIDGE

Door de corona tijd konden zij niet trainen in de gym. Wij hebben hen geholpen door deze video te maken over hoe ze in deze tijd alsnog de beste workouts in “de game” aanbieden aan hun klanten!

CASE VIDEO F45 EVA

F45 Training The Bridge wilde zich meer gaan focussen op atleten, daarom hebben we deze testimonial video gemaakt met pro hockeyspeelster Eva van het HDM Hockeyteam.

BEACH WORKOUT - F45 TRAINING THE BRIDGE

F45 The Bridge in The Hague had their 2 year anniversary and offered their members a workout on the beach. They wanted to film this special event and that is where I jumped in!

Wij helpen je graag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe langer je in oude marketing gewoontes blijft hangen hoe meer jouw groei geremd wordt! 

Laten we dit samen voorkomen! Plan nu een gratis adviessessie, dan gaan we samen doelen behalen!

Neem contact met ons op of laat ons contact opnemen, we reageren binnen 1 werkdag!